Linas Dabriška, LAC

Filmografija:

Kino operatorius:

2017 “Klasės susitikimas, berniukai sugrįžta”, vaidybinis. 95min, rež. Kęstutis Gudavičius

2016 “Šventasis”, vaidybinis, 96min, Arri Log-C, rež. Andrius Blaževičius

2016 “Tarp mūsų, berniukų”, vaidybinis, 93min, SonyRAW, rež. Kęstutis Gudavičius

2012 „Tėvas“, dokumentinis, 60min, XDcam, rež. Marat Sargsyan

2011 „Dešimt priežasčių“, trumpametražis, 30min, Super16mm, rež. Andrius Blaževičius

2010 “Nesiseka šiandien”, trumpametražis, 6min, RedRaw, rež. Dovile Šarutytė

2009 „Laisvas kritimas“, trumpametražis, XDcam ,25min, rež. Rokas Eltermanas

2007 „Auksinė kepurė“, trumpametražis, HDV, 10min, rež. Dovile Šarutytė

2007 „Bilboardas“, short film, 35mm, 1min, rež. Jonas Tertelis

 

Koloristas:

2019 „Oleg“, vaidybinis, 108min, rež. Juris Kursietis

2019 „Izaokas“, vaidybinis, 91min, rež. Jurgis Matulevičius

2018 „Risčia“, vaidybinis, 83min, rež. Xacio Baño

2017 “Klasės susitikimas, berniukai sugrįžta”, vaidybinis. 95min, rež. Kęstutis Gudavičius

2016 “Šventasis”, vaidybinis, 96min, Arri Log-C, rež. Andrius Blaževičius

2016 “Tarp mūsų, berniukų”, vaidybinis, 93min, SonyRAW, rež. Kęstutis Gudavičius

2012 „Tėvas“, dokumentinis, 60min, XDcam, rež. Marat Sargsyan

2011 „Dešimt priežasčių“, trumpametražis, 30min, Super16mm, rež. Andrius Blaževičius

2010 “Nesiseka šiandien”, trumpametražis, 6min, RedRaw, rež. Dovile Šarutytė

2009 „Laisvas kritimas“, trumpametražis, XDcam ,25min, rež. Rokas Eltermanas

2007 „Auksinė kepurė“, trumpametražis, HDV, 10min, rež. Dovile Šarutytė

2007 „Bilboardas“, short film, 35mm, 1min, rež. Jonas Tertelis

Jūsų vardas (būtina)

Jūsų el. pašto adresas (būtina)

Tema

Jūsų žinutė