Dmitrij Gribanov, LAC
mob.tel: + 370 698 181 55

Dmitrij Gribanov

1971 balandžio 10 Vilnius, Lietuva

Išsilavinimas:

1978 -1988 Vilniaus 49-oji vidurinė mokykla

1988-1994 Leningrado Elektrotechnikos ir Komunikacijų
Institutas. Skaitmeninė televizija.

2002-2007 Rusijos S.A. Gerasimovo Valstybinis
Kinematografijos Institutas (VGIK). Operatorius.
Meistras V.I.Yusov.

Filmografija:

2002 – 2003 «Литовский транзит». TV 12 serijų. Rež. E.Kubilius.

2004 «Von den Sockeln». Dokumentinis. Rež. V.Navasaitis.

2005 «Dovana».Trumpas. Rež. A.Rutkus.

2005-2006 «Vaikai iš debesų». Dokumentinis. Rež. Н.Ю.

2006 «Varnų ezeras». Rež. I.Kurkleityte.

2006 «Нечисть». Trumpas. Rež. Н.Аргунов.

2007-2008 «Очень русский детектив». Rež.К.Папакуль.

2008 «Pilotas». Rež. S.Vosylius.

2009 -2010 «Oднажды в милиции». TV 60 serijų. Rež. К.Папакуль.

2010 «Домашний магазин». TV 60 serijų. Rež. С.Назиров.

2011 DOP «Нереальная история». TV 20 serijų, 1-as sezonas. Rež. К.Папакуль.

2012-2013 DOP «Нереальная история». TV 20 serijų, 2-as sezonas. Rež.. Реж. К. Кузин, А. Федотов, Ж. Крыжовников.

2013 «Горько». Rež. Ж. Крыжовников.

2013 «Марсель». TV 8 serijos. Rež. И. Китаев.

2014 «Mes dainuosim». Rež. R.Mullan.

2014 «Горько 2». Rež. Ж. Крыжовников.

2014 «Норвег». Rež. А.Званцова.

2014 «Страна чудес» novelė «Розовый заяц» Rež. А.Казаков

Susisiekti

Jūsų vardas (būtina)

Jūsų el. pašto adresas (būtina)

Tema

Jūsų žinutė